اسباب کشی یا اثاث کشی؟!
زمان طولانی است که مردم همچنان در انتخاب بین عبارات “اسباب کشی” و “اثاث کشی” مردد هستند و علتی که باعث میشود در انتخاب خود دچار شک شوند، معنی کلمه اثاث، به معنی “لوازم خانه” و اسباب به معنی “وسایل و لوازم” است.
طبق فرهنگ لغت معین، اسباب کشی یعنی: “حمل و نقل اثاثیه منزل، اسباب و لوازم زندگی را از خانه ای به خانه دیگر بردن.” در فرهنگ لغت دهخدا نیز، اینطور تعریف شده است: ” در تداول عامه ، نقل اثاثه از خانه ای به خانه دیگر.”
موضوع دیگری که جالب توجه است، این است که گاهی پیش میاید که اشخاص از عبارت “اساس کشی” استفاده میکنند! اساس در لغت به معنی “پایه و ستون” است و معمولا به صورت اشتباه املایی به جای لغت اثاث “به معنی لوازم خانه” مورد استفاده قرار میگیرد.
شما از چه عبارتی برای این امر استفاده میکنید؟!
در نهایت نکته ای که قابل ذکر است، این است که باربری همسفربار، آماده ارائه خدمات اسباب کشی یا اثاث کشی و یا حتی اساس کشی، خدمت شما عزیزان است!
کار را به کاربلدش بسپارید!
اسباب کشی امریست که نیازمند حوصله، دقت و تمرکز است. تجربه ثابت کرده است که کوچکترین سهل انگاری در هنگام بسته بندی اثاثیه و باربری میتواند باعث به وجود آمدن خسارات بزرگی شود. گاهی بی حوصلگی و عجله در کارها و گاهی کارنابلدی باعث میشود که حادثه ای رخ بدهد یا خسارت های جبران ناپذیری به اموال و جان انسان ها وارد شود. به همین منظور پیشنهاد میشود که برای انجام اسباب کشی حتما از اشخاص متخصصی که در موسسه های اسباب کشی ارائه خدمات میکنند، کمک بگیرید. باربری همسفربار یکی از موسسه هایی است که خدمات اسباب کشی و باربری را سال هاست با بهترین کیفیت ارائه میدهد.
درنهایت اگر به هردلیلی ترجیح میدهید که خودتان کار بسته بندی اثاثیه منزل و اسباب کشی را انجام بدهید، حتما از این 5 نکته طلایی که باعث میشود اسباب کشی آسانی داشته باشید، استفاده کنید!
7 نکته طلایی برای اسباب کشی آسان!
در این مقاله میخواهم 7 نکته طلایی که دانستن و انجام دادن آن ها میتوانید به داشتن یک اسباب کشی آسان کمک کند را خدمتتان عرض کنم. قبل از شروع به این بحث اشاره کنم که علاوه بر نکاتی که انجام آن ها میتواند به داشتن اسباب کشی آسان تر کمک کند، نکاتی نیز وجود دارد که بشدت اشتباه بوده و انجام دادن آن ها میتواند موجب به وجود اومدن مشکلات دشواری در روند اسباب کشی یا آسیب رساندن به اموال شما شود. در نتیجه باید احتیاط کرده و هرگز این اشتباهات را انجام ندهید.
پیشنهاد میکنم اگر اسباب کشی در راه دارید حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید: 10 اشتباه وحشتناک در اسباب کشی
درادامه 7به نکاتی را که باعث میشود اسباب کشی آسانی داشته باشید، میپردازیم:
1.لیستی از کارهایی که باید انجام بدهید تهیه کنید
برای انجام کار به بهترین شکل ممکن بهتر است قبل از هرکاری، اول یک لیست از انجام کارها برای خود تهیه کنید. این کار به شما کمک میکند، چیزی را فراموش نکرده و کاری را از قلم نیاندازید! همچنین به شما در زمانبندی و اولویت بندی کارها کمک میکند.
مثلا اگر درخانه شما مبلمانتان روی فرش ها قرار گرفته است، شما بهتر است در ابتدا مبلمان خود را بسته بندی کرده و جمع کنید و سپس سراغ فرش ها بروید. پس بسته بندی مبلمان را در اولویت نسبت به جمع کردن فرش ها قرار دهید.
یا مثلا اگر میخواهید کمدها و میزهای خود را بسته بندی کنید، بهتر است اول لوازم داخل کمد و میزهارا خالی کنید تا جدا بسته بندی شوند. بنابراین میتوانید همین موارد را در لیست ترتیب بندی کارهای خود یادداشت کنید.
مثلا من مینویسم:
1.وسایل داخل کشوهای میز و کمد را خالی کن. (چک کن بالای کمدها وسایلی نباشد)
2.کشو میز و درهای کمدها را با چسب پهن ببند که باز نشوند.
3.میز و کمدها را با فوم و نایلون های حباب دار بسته بندی کن.
به همین ترتیب میتوانید تمامی کارها را براساس اولویت، در لیست خود مرتب کرده و بنویسید. مطمئن باشید با این کار، چیزی را از قلم ننداخته و همه کارهارا بدون پیش آمدن مشکل و خطایی، به سرانجام میرسانید.
2.خانه را به چندین قسمت تقسیم کنید!
شروع کار، سخت ترین قسمت کار است! اینکه نمیدانی باید از کجا شروع کنی و چطور شروع کنی، همیشه باعث میشود از شروع کار بترسی و دلسرد شوی و علاقه ای به انجام آن نداشته باشی!
برای شروع بهتر است خانه را به چندین قسمت تقسیم کنید و سپس کارهای بسته بندی اثاثیه را در هر قسمت به صورت جدا انجام دهید. این کار باعث انسجام و نظم در کارها میشود و کارهارا با ذهن بازتری انجام داده و به اتمام میرسانید.
مثلا خانه را میتوانید به بخش های آشپزخانه، پذیرایی، توالت و حمام، اتاق های خواب و مطالعه، تراس و انبار در نظر بگیرید. لیست خود را برای تمام بخش ها بصورت جداگونه بنویسد. حتی میتوانید بسته بندی اثاثیه بخش های مختلف خانه را بین افراد خانه تقسیم کنید. روش دیگر تقسیم بندی وظایف، براساس جثه ونیروی جسمی افراد است که من شخصا این را پیشنهاد میدهم. در این روش نیازی نیست که افراد در بخش های مختلف خانه قرار گفته و به صورت همزمان کار بسته بندی را شروع کنند. شما میتوانید باهم از یک بخش شروع کنید و بسته بندی وسایل مختلف را براساس وزن و نوع وسایل و توانایی و علاقه هرشخص، بین خود تقسیم کنید.
مثلا در بسته بندی اثاثیه اتاق مطالعه، میتوانید از کودکتان بخواهید تا کتاب هارا در جعبه های مخصوص بچیند و خانم خانه میتواند لوازم داخل کمد و میزها را تخلیه کرده و پرده ها را جمع کند و آقای خانه میتواند لوازم را بسته بندی کرده و از اتاق خارج نماید و در پایان فرش ها را لول کند.
بخش های مختلف خانه را نیز میتوانید به همین ترتیب به سراغشان رفته و کار بسته بندی اثاثیه آن بخش را هم به کمک هم انجام بدهید.
فقط توجه داشته باشید که اگر امکان دارد کار بسته بندی اثاثیه و اسباب کشی شما بیشتر از یک روز طول بکشد، بهتر است بخش هایی که اثاثیه آنجا ممکن است در روزمره بسیار به کارتان بیاید را در آخر انجام بدهید. یا اگر تنها چند وسیله در بخش های مختلف هستند که میدانید در روز به آنها احتیاج دارید، تنها آن چند وسیله را در انتهای کار جمع آوری کرده و بسته بندی کنید.
3.بسته بندی اثاثیه
بسته بندی لوازم در کارتن های درست و مناسب خود، بسیار مهم است. پس توجه کنید که برای بسته بندی هر وسیله از چه باکس یا کارتنی استفاده میکنید. به سایز وسایل و کارتن های خود دقت کنید. مطمئن شوید که جنس کارتن هایی که استفاده میکنید خوب باشد و اموالتان دچار صدمه نشود.
برای بسته بندی لباس های خود میتوانید از کارتن های رگال دار مخصوص البسه استفاده کنید. این کارتن ها در داخلشان رگال هایی مخصوص آویزان کردن لباس ها دارند و باعث میشود لباس ها در طول اسباب کشی و جا به جایی به مقصد، چروک نشوند و فرم خود را از دست ندهند.
برای تهیه کارتن و دیگر لوازم بسته بندی میتوانید از همسفربار خرید کنید: خرید کارتن های بسته بندی
4.ترفند های بسته بندی
برخی لوازم کوچکتر را میتوان درون لوازم های بزرگتر قرار داد! بجای اینکه کیف ها و ساک های خود را به صورت خالی به مقصد ببرید، میتوانید لوازم کوچک خود را درون کیف ها قرار بدهید! لوازمی مانند لوازم آرایشی بهداشتی، اکسسوری های مو، دفتر و کتاب های خود، کابل ها و سیم ها و شارژر های خود و…
لباس هایی که درحال حاضر از رخت آویز، آویزان کرده اید را حتما در کارتن های رگال دار آویز کنید تا چروک نشوند و از فرم نیوفتند. اما لباس هایی که در کشوهای خود دارید را میتوانید به صورت لول شده تا کنید تا جای کمتری نسبت به حالت عادی بگیرند و سپس آن ها را در کیف یا کوله یا ساک های خود قرار بدهید.
یادتان نرود روی بسته بندی های مختلف خود، حتما برچسبی چسبانده و روی آن بنویسید که درون این بسته بندی چه لوازمی قرار دارد. این کار باعث میشود هنگام مستقر شدن در مکان جدید و چیدمان لوازمتان، دسترسی راحت تری به لوازمی که احتیاج دارید، داشته باشید.
خوب است که روی بسته هایی که لوازم شکستنی درون آن ها وجود دارد، حتما برچسبی هم چسبانده و ذکر کنید که “شکستنی” هستند. اینگونه هنگام اسباب کشی حواستان را جمع میکنید که آن بسته را با احتیاط حمل کنید و در هنگام باربری در جای مورد اطمینانی قرارشان بدهید.
وسایل داخل فریزر را اگر تخلیه نمیکنید، یخچال فریزر خود را لحظه آخر از برق بکشید و بسته بندی کنید. برای اطمینان بیشتر میتوانید وسایل فریز شده خود را به امانت به کسی بسپارید و پس از مستقر شدن و راه اندازی فریزر خود، آن ها را پ بگیرید یا از یخچال های فریزر کوچک جهت حمل بار فریز شده استفاده کنید.
برای باز نشدن کشوها یا درب کمد ها و… میتوانید درب آن ها را با چسب های پهن ببندید.
برای اینکه به لوازم شما خدشه ای وارد نشود و دچار گرد و خاکی نشوند، بهتر است در هنگام بسته بندی از سلفون، نایلون های حباب دار و فوم های مخصوص استفاده کنید. لوازم شکستنی نظیر ظروف و مجسمه و دکوریجات را درون روزنامه های باطله بپیچید.
فرش ها و قالی ها را حتما لول کنید. اینطوری آسیبی به آن ها وارد نمیشود و هنگام اسباب کشی هم جای کمتری اشغال میکنند.
5.حواستان بیشتر به برخی لوازم باشد!
لوازم شکستنی را حتما در روزنامه بپیچید و در جعبه های مخصوص قرار دهید و روی جعبه ها حتما یادداشت کنید که شکستنی هستند.
سی دی های خود را در ظرف و کیف های مخصوص سی دی قرار بدهید تا دچار خش نشوند.
سیم ها و کابل های مختلفی که دارید را در جای مطمئنی مثل کیف جا دار قرار بدهید تا در فشار قرار نگیرند و مشکلی برایشان پیش نیاید.
وسایل مهم و گرانبهای خود، مانند طلا و اسناد و مدارک خود را درون گاوصندوق حمل کنید و در صورتی که گاوصندوق ندارید، آن ها را در کیف سالم و مطمئنی که همیشه همراهتان باشد، حمل کنید.
6.این لوازم را در دسترس قرار بدهید!
لوازمی که ممکن است در همان ابتدای اسباب کشی به آنها احتیاج پیدا کنید را در جایی که دسترسی به آن راحت باشد و فراموش نکنید و سردرگم نشوید، قراربدهید. مثل کلید، سوئیچ، گوشی، شارژر، قیچی، پلاسیک هایی جهت ریختن زباله در آنها، دستمال و وسایل گردگیری، دستمال کاغذی و…
7.تمیز کردن مکان جدید
قبل از مستقر شدن در مکان جدیدی که قصد اسباب کشی به آنجا را دارید، بهتر است به آن مکان رفته و آنجا را تمیز و گردگیری کنید و سپس لوازم خود را به آن مکان ببرید. اگر مکان جدید تمیز نباشد ممکن است تمام دقتی که در تمیز به مقصد رسیدن لوازم خود به خرج داده اید، به هدر برود. پس فراموش نکنید که یک روز یا چندساعت قبل از اسباب کشی، به مکان جدید برود و آنجا را گرد گیری کنید.
خیلی خوب و مفید بود مرسی.
آیا در صورت آسیب به بار، تعویض یا تعمیر آن را انجام میدهید؟
آیا امکان سفارش آنلاین حمل بار با شما وجود دارد؟
از شما برای حمل بارهای ما به مقصد تشکر میکنیم. خدماتتان عالی بود.
آیا شما امکان حمل بارهای بزرگ و بیقابلیت تحمل ارائه میدهید؟
خدمات شما همیشه به موقع و با کیفیت بوده و من با اطمینان به شما توصیه میکنم.